Završnica RL Zapad!

U subotu, 17.lipnja održana je završnica RL Zapad u OŠ Antuna Augustinčića. OK Nebo ugostio je sve ekipe te uz brdo kolača, sokova i najbolje od odbojke kluba domaćina, zatvorio je još jednu sezonu.

Završnica je počela utakmicom seniorki OK Nebo, a završila je dodjelom nagrada. U kategoriji Mini odbojka RL Zapad, najviše bodova imale su curice iz ekipe Pušća. Nebo 1 osvojile su prvo mjesto u kategoriji Mala odbojka, a u Velikoj odbojci zlato su osvojile cure iz Selekcije. 

Ubrzo nakon toga, uslijedila je dodjela individualnih nagrada:
Nagradu "Zvjezdica" za naj minića osvojila je Laura Sopek.
"Bljesak", odnosno mlada nada OK Nebo, ove sezone, je Petra Horvat.
Najperspektivnija igračica, "Kometa", prošlogodišnja je mlada nada, Ena Zajec.
"Anđeo" našeg kluba je Lada Medvid.
Nagradu "Sunce" odnijela je Petra Galić, kao najuzornija igračica kluba.
"Grom" je otišao u ruke najborbenijoj igračici Miji Grubac, a za najbolju igračicu ove sezone, nagradu "Nebo", osvojila je Sandra Dramac!

Čestitamo curama, trenerima i roditeljima! 

Na dodjeli nagrada predsjednik kluba OK Nebo, Tomislav Malkoč, zahvalio se svim roditeljima te je istaknuo njihovu ulogu u uspjehu igračica. Ove sezone, u kategoriji U-11 (mini odbojka), klub je osvojio prvo mjesto u županiji i treće u regiji. U kategoriji U-13 (mala odbojka), cure su bile prve u županiji, treće na regiji i sedme u državi! Mlađe kadetkinje (U-15), bile su prve u županiji, druge u regiji i sedme u državi. Kadetkinje su bile prve u županiji i pete u regiji. Također, želimo istaknuti kako je Petra Kovač, na kadetskom okupljanju, proglašena najboljom igračicom! Seniorke su imale tešku sezonu iza sebe u 1.B NOL, no nadamo se kako će sljedeća sezona donijeti nove pobjede na terenu i u glavi. Možemo se pohvaliti kako je  Petra Kovač, ove sezone svojim radom došla do reprezentacije u kategoriji U-16. 

S velikom osmjehom na licu, zatvorili smo i ovu sezonu. Sada malo na pijesak!